BYsan

成為會員
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 3691|回復: 6

神偵伽利略 - 最愛

[發帖際遇]: Tason獲得本周補貼現金40銖.
nn專輯 定係 ...
我都中意睇神偵伽利略
原帖由 MarksMan.N2 於 2008-11-10 10:46 PM 發表
[發帖際遇]: MarksMan.N2叫霸王雞唔卑錢, 卑人打到下半身殘廢, 花左現金257銖修補下半身某部位.

我想找mp3或mp4格式~謝謝你

我屋企部電腦有...不過係純音樂...mp3格式...但唔知點卑你...

曲目:
1.VS. ~知覚と快楽の螺旋~
2.覚醒モーメント
3.Kissして (Jazz Ver.)
4.VS. ~知覚と快楽の螺旋~ (Guitar × Piano Ver.)
5.覚醒モーメント (Mid Funk Ver.)
6.Kissして ~Epilogue~ (Solo Piano Ver.)
7.探偵ガリレオ
8.帝都大学
9.燃える
10.物理学科第十三研究室
11.転写る
12.霊視る
13.湯川学×内海薫
14.予知夢

01.KISS Shite
02.KISS Shite (Original Karaoke)nn[ 本帖最後由 Tason 於 2008-11-11 09:05 PM 編輯 ]
[發帖際遇]: MarksMan.N2獲得醫療補助現金50銖.
nn
原帖由 Tason 於 2008-11-11 02:06 PM 發表
[發帖際遇]: Tason獲得本周補貼現金40銖.

專輯 定係 ...
有   最愛   這一首歌就可以,不過mp3 mp4 格式的,一定要
[發帖際遇]: Knuckles玩寵物樂園, 獲得現金18銖.
nn在某論壇找到的 ...
大部份論壇也只有192kbs
而這個檔案是320kbs
但不知是否真的@@

專輯名稱:最愛
歌手姓名:KOH+
推出日期:2008-10-01
語言:日本語
製作來源地:日本
商品編號:UPCH-80090
其他資料:2nd Maxi Single / CD + DVD
出品商:NAYUTAWAVE RECORDS

專輯簡介:
福山雅治×柴咲コウ、超ビッグプロジェクト"KOH+"が奇跡の復活! 映画『容疑者Xの献身』主題歌に決定!! DVDには、「最愛」プロモーションビデオ映像収録予定。

曲目:
01. 最愛
作詞・作曲:福山雅治/編曲:福山雅治、井上鑑
※東宝配給映画「容疑者Xの献身」主題歌

02. 最愛 (Original Karaoke)

http://rapidshare.com/files/153282561/KOH__-_Saiai__320kbps_.rar
3Q
我下載完聽左,應該係原唱
我會再研究一下係唔係原唱,應該有90%係