請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

BYsan

成為會員
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 7533|回復: 21

嚴禁玩開口中一個人用兩個賬號

[發帖際遇]: -_巨魔_-玩寵物樂園, 獲得現金12銖.
nn如題~  
    不良遊戲風俗~  如 frang 和黑色幽默   是同一人的不同賬號而已  含有作弊壟斷色彩
[發帖際遇]: 黑色幽默不小心在路邊揀到一個信封, 發現裡面原來有現金33銖.
nn你太主觀了  呢個遊戏作弊的話都係為咗賺錢  之前個方式如果1 2 3咁估落去  結果同依家你所謂的作弊無咩分別..如果你真係想玩遊戏的話係唔會介意的  而你如果為咗賺錢而玩呢個遊戏  更加唔應該去介意...  
[發帖際遇]: 寒靈.伊送饅頭獲得小費現金37銖
nn……奸…
法律的確存有灰色地帶 ...
我諗左N多野去防止 但人終會有辦法去破解 ...
就係咁 我去防都賴去防了 ...
我是以非常之客觀的觀點去評論的 哈哈
[發帖際遇]: 天殺孤星遇到kasan,得到kasan賞識獲得現金70銖.
nn算啦 .............人是自私的.......................
[發帖際遇]: 陳近南在賭場爽了一把, 贏得現金12銖.
nn辦法是人想出來的....但係人又會去破解他...被破解的一方又會去想辦法...
[發帖際遇]: kasan收取租客本月房租現金16銖.
nn但遊戲終會被破解 就好像現在最強的防盜版 DNA加密 技術一樣
就係要靠死循環才會進步...

回復 10# 的帖子

呢D進步 真係咳咳
E+有D遊戲唔加密架啦 好似波斯4咁 佢地預左有人會破 連密都 癈事加
直接安裝可玩 遲D你地會係遊戲內見到大量廣告
[發帖際遇]: 陳近南獲得醫療補助現金50銖.
nn就好似女仔叫唔好唔好...強奸犯依然後唔會停手一樣...
有一個最有效的方法      就係立即取消玩"開口中"
又或者係唔取消   俾佢一個人玩曬   
又或者係唔取消     等我得閒時黎陪佢玩
原帖由 由妮可 於 2009-3-9 09:41 PM 發表
有一個最有效的方法      就係立即取消玩"開口中"
又或者係唔取消   俾佢一個人玩曬   
又或者係唔取消     等我得閒時黎陪佢玩

我只係玩咗一局  講到咁严重嘅 仲咁針對TIM...即刻知錯...
版主 未亂黎扣分 嗰D