BYsan

成為會員
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 9709|回復: 60

你地like?????

你地like邊個歌手ga????
我就超like超like心凌王心凌la>>>>>
佢唱歌好聽....人又靚....身材又好.....
真係想過台灣搵佢一齊玩ar︿︿
=o=””我鐘意gigi同miriam~~
☆~友情~☆  在 2004-8-7 08:53 PM 發表:

你地like邊個歌手ga????
我就超like超like心凌王心凌la>>>>>
佢唱歌好聽....人又靚....身材又好.....
真係想過台灣搵佢一齊玩ar︿︿

睇得出呀....你係個簽名度都寫住....
我都like gigi ge....

但li排鍾意di海外哥di....好似F.I.R.....

仲要我最like ge 

>>>Avril Lavigne
╭Lafayette▲╯  在 2004-8-8 06:21 PM 發表:

我都like gigi ge....

但li排鍾意di海外哥di....好似F.I.R.....

仲要我最like ge 

>>>Avril Lavigne

我超鐘意avril丫...><”
    有冇買佢前個排出個隻under my skin丫~~~
好正丫...><
 haha....原來li度都有人識欣賞佢.....

我好多fd都好like佢....佢都幾勁ya....

of course買左la....正到爆....又型wor...
無個中意 .................

不過我中意梁靜茹  品冠d 歌
╭Lafayette▲╯  在 2004-8-12 06:19 PM 發表:

haha....原來li度都有人識欣賞佢.....

我好多fd都好like佢....佢都幾勁ya....

of course買左la....正到爆....又型wor...

係丫~~超型!!!
我都估唔到呢度有人鐘意avril呢~~哈哈...
   我都係la....估5到....

但我自己di fd都好多人識佢....佢係澳門個知名度都5低ga!!
仲有一樣證明tim.....

我always行街...好多鋪頭都有播avril di歌ga....

特別係賣3哥di....
╭Lafayette▲╯  在 2004-8-13 05:08 PM 發表:

仲有一樣證明tim.....

我always行街...好多鋪頭都有播avril di歌ga....

特別係賣3哥di....

係丫~~之前個排仲勁~搭緊巴士都播don’t tell me.....><
um um.....但li排係電台plug緊..... 

my happy ending.....
╭Lafayette▲╯  在 2004-8-14 09:11 PM 發表:

um um.....但li排係電台plug緊..... 

my happy ending.....

don’t tell me聽得太多了...
my happy ending我都好鐘意丫~~
   梗係la....don’t tell me....

都plug左好耐lu....

今日我睇報紙....話avril尋日去左台北一個音樂show

唱live ya....少有佢會去咁遠唱....

我都想睇...
╭Lafayette▲╯  在 2004-8-15 03:57 PM 發表:

梗係la....don’t tell me....

都plug左好耐lu....

今日我睇報紙....話avril尋日去左台北一個音樂show

唱live ya... ...

聽講佢遲d會去香港啵@@””