BYsan

成為會員
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 1370|回復: 7

求:擷取/紀錄 電腦畫面一舉一動軟件

CamStudio 用過~一係就好多bug 一係錄出黎就一格格圖片咁播出黎~

就連聲都同影片分開咁save  叫我點睇呀~!

仲有無d好用ga!~錄出黎又5疾~!~質數又好THX

用ScreenCorder
下載地址:
http://www.china1000.net/downinfo/5568.html

本人試過啦~ 都几好用 不過要自己研究點用
我錄左一段20秒片段(檔案名是capture.rar)
http://tony0762744.250free.com/

嘩~5掂~個破解係個dos 按左距無只彈個dos出黎反應~唉~

save為wmv又係一格格咁播~ save為avi先好小小 

音同片仲有小小5同步~

nn[ Last edited by $靚仔龍$呵呵 on 2006-1-28 at 01:37 PM ]
是咁上下啦 因為要容量細

如果做好d的話 20秒要50mb 到

咁點做到好先~容量我5介意~!只係出黎5疾同音同片同步得啦~!

仲有做整走個段片出黎ga logo~

容量大 的確是可以唔疾  并且可以做到同音同片同步 但真是好大容量個喎

這些你可以在裏面設定 操作簡單 相信以你的才智 好快就會用熟
我IQ好底咋~~+上全是洋文,.,,.
........無法啦 我都比較懶 唔得閒花太多時間同你地找軟體

而且就是因為我成日去大陸d死人網到找軟體 而家被黑客釘上了

上網都好危 你知唔知d黑客昌狂到響我看緊網頁個陣幫我安裝病毒

我想阻止都黎唔切 被佢裝左3個病毒 火都黎 之後我check到部機原來中左木馬

個木馬仲是由圖片傳入黎我部機到  几經辛苦先洗左佢 但部機已經重傷 唉....

所以上網要小心.........