BYsan

成為會員
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 3363|回復: 19

投訴呀

唯美清涼個d三級精華 真是差

拿拿聲 解除左佢啦 d相咁樣衰 點見得人 一d是自己影 一d是60萬像數抓的圖片

真是help me lo 一點吸引力都無 仲要3級精華.....

人地d網站 le d圖都廢事回帖

有d 仲一貼一圖 其他網站最少都要一帖3圖
例:
http://www.bysan.com/viewthread.php?tid=9828&fpage=1
http://www.bysan.com/viewthread.php?tid=8604&fpage=1

好像le d先叫 睇得下
http://www.bysan.com/viewthread.php?tid=10932&fpage=1

本區守則 嚴重有問題

公告]本區守則 ~

1.賣帖子金錢不能超過 100 嵐幣 ...

2.請不要貼上人妖等圖 ... (本區是貼真正的型男美女)

3.請不要貼上黃夏惠等類似的圖 ...(本區是貼真正的型男美女)

4.一天請勿貼超過十圖

5.請勿貼露點及過度猥褻的圖

感謝各位的支持!

首先是第1點 賣帖子金錢不能超過 100 嵐幣 佢響本區限定賣帖的價錢 即是有意或無意鼓勵d人賣貼 這些圖片都是給大家分享 收什麼錢 搞到一些新會員看不到想看的帖( 本人在其他網站感同身受 )

第4點 一天唔發十個圖? 佢的意思是一貼不可十圖 定是一天不可發十個貼 ? ( 交待得非常之模糊)

第5點 露點及過度猥褻的圖 ? 可唔可以講得詳細明白d ? 例如 : 禁止貼性交圖 或 與本區無關的圖片 ( 清楚明白 免得一d台灣或內地人氐睇唔明 )

個版主仲要十几日無上線

本人建議 : 抄左佢啦nn[ Last edited by 天殺孤星 on 2006-7-20 at 06:13 AM ]
寒靈.伊 該用戶已被刪除
版主又的確好像好多天沒上 ...
這個值得考慮 ...
至於精華 ... 版主愛好而已 ... 要解除的找超版 ...

我現在也是某論壇的清涼唯美區版主 ...
定下的版規如下 :

為使本區成為真正的清涼唯美,故實施以下數項守則:
  • 本區並非貼圖區, 只能發放賞心悅目的圖片(如動態美、自然美等), 其他與本區主題無關的一律刪帖;
  • 嚴禁發佈含有嘔心、恐怖、露點、淫穢、靈異圖片、影片等附件;
  • 請不要以無意義內容或表情圖回覆。
  • 近年網上多了防盜連的空間,所以請先認清才用IMG代碼貼出,否則以連結失效論。
  • 同一時間請不要一次過發大量新帖,造成洗版現象。
  • 所有圖片、影片的審美標準以本區版主為準。
  • 不能在帖內帶有淫穢網站的連接, 一經發現本站有權刪帖或移除連接;
  • 如圖片數目繁多,請另行找空間,而不要全數上傳 (免會浪費本站空間和影響本站速度)。
  • 投訴帖子可以按那帖右下角 報告 向本版版主反映。
  • 本站保留刪除帖子的權力而無需作出通知或解釋。

只不過不想給論壇版主過多壓力才 ... 沒要求甚麼甚麼 ...
想不到 ...

關於撤職之時容後磋商 ... (自已的左腦和右腦)
Originally posted by kasan at 2006-7-20 01:56 PM:
版主又的確好像好多天沒上 ...
這個值得考慮 ...
至於精華 ... 版主愛好而已 ... 要解除的找超版 ...

我現在也是某論壇的清涼唯美區版主 ...
定下的版規如下 :

為使本區成為真正的清涼唯美,故 ...

好心你啦管理員 ? 你得閒就發下帖

分享下d好野被人 咁先可以攪好個網站

bt 區呀 手機區呀 軍事區呀 貼圖區 ..... 全部無人理 又無人發帖 唉.........

好似我個軟件區 本人的發帖量已有89%以上 其他會員都唔分享下d軟件被人用
(唔是無的 有入黎發帖 不過發左區 仲要我幫佢移帖......)

超版: 日日自由講........(身為超版 應該有責任搞好個網站)多發有分享或學習價值的帖 少d吹水

咁樣個論壇好快就會多人架啦
Originally posted by 寒靈.伊 at 2006-7-20 07:00 PM:
哎哎哎~~~
咁丫~~~
貼圖區唔係有人理咩???

咁我咪幫下手lo.......
但放左野響到都冇人理ge.........(/TT-TT)/

你唔放又點知無人理呢?

我個區夠無咩人啦 我依舊是日日發帖
天殺孤星 我等緊你咋 ...
滿腔熱誠 ...
實在太良好了 ...
Originally posted by kasan at 2006-7-20 07:23 PM:
天殺孤星 我等緊你咋 ...
滿腔熱誠 ...
實在太良好了 ...

唉 叫你做野 你叫我返我做 你都好掂喎

不如我管理成個論壇好唔好?

論壇首頁右手邊 一色過 天殺孤星

一個頂二十個版..........
Originally posted by 寒靈.伊 at 2006-7-20 07:31 PM:
嘩~~
好厲害哦~~~(猛拍手)
天殺要繼續努力哦~~~啪啪啪啪啪啪~~~~~

我見到kasan "好像" 真是好努力咁 搞好個論壇 我先黎le到ja

唔是 我真是去打cs 仲好過黎搞le個論壇
我有用心的 甚麼 '好像' ...
只不過我少發帖而已 ...
待我考完試, 就知的了 ...
/-................

小冬好期待kasan會有d咩驚喜呀*'!><"~
                  努力la>!