BYsan

成為會員
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 8739|回復: 94

hey......點樣先係你地心目中好男/女朋友ge條件?

我想睇下大家對呢樣野有咩睇法,,,,,,

對女仔來講.......點先叫好男仔or好男朋友.....選男朋友又要d咩條件,要d咩來衡量?

對男仔來講.......點先叫好女仔or好女朋友.....選女朋友又要d咩條件

,要d咩來衡量?
人品,性格,心地
岩feel就係~~
當然又Q又靚就最好啦...
總之就係樣行頭 ...
-
不然的話有氣質也很好的 ... (氣質這東西 ...) 我出世到現也沒看過 ...
氣質是甚麼? 翻去查查書就行了 ...
Originally posted by kasan at 2006-11-20 12:03 AM:
當然又Q又靚就最好啦...
總之就係樣行頭 ...
-
不然的話有氣質也很好的 ... (氣質這東西 ...) 我出世到現也沒看過 ...
氣質是甚麼? 翻去查查書就行了 ...

睇樣...?

唔通心地好真係唔重要咩
Originally posted by ^老婆仔^ at 2006-11-19 12:30 AM:
我想睇下大家對呢樣野有咩睇法,,,,,,

對女仔來講.......點先叫好男仔or好男朋友.....選男朋友又要d咩條件,要d咩來衡量?

對男仔來講.......點先叫好女仔or好女朋友.....選女朋友又要d咩條件

,要d咩來衡量?

就好男朋友先啦...

本人認為   只要對女友好,一心一意,已經係一個好男友la...

不過樣就真係...問自己先知la...
我唔係好MIND樣.......

(當然唔好..我見到都食唔落飯戈只啦 )

因為我唔係好條件...SO....我都唔會點要求.......
Originally posted by ^老婆仔^ at 2006-11-22 10:46 PM:
我唔係好MIND樣.......

(當然唔好..我見到都食唔落飯戈只啦 )

因為我唔係好條件...SO....我都唔會點要求.......

唔係ge ... 好心地既女仔...一樣好多人中意架...

我睇得出你幾好人..
Originally posted by 羅馬王子-托七 at 2006-11-21 11:18 AM:

就好男朋友先啦...

本人認為   只要對女友好,一心一意,已經係一個好男友la...

不過樣就真係...問自己先知la...

到好既女朋友la..

對我而言...

對我好...關心我...    即使樣子一般...

最緊要心地好la...
*-./.............

好ge男朋友...最好要明白個女仔點霖..吾好成日好似傻左咁
               關心佢就好la>..~
Originally posted by 羅馬王子-托七 at 2006-11-23 09:35 PM:

唔係ge ... 好心地既女仔...一樣好多人中意架...

我睇得出你幾好人..

係呀..?

多謝你呀>3<

不 過....好多    男 仔 都 係 睇 樣 先..........

if 你 好樣衰........既使你有几咁好人............佢地都唔會理你...................

佢見你樣衰...佢都唔同你講野...仲得閒去理你好唔好人咩....(好多時個男仔

都唔係好得去邊)
Originally posted by SIO冬 at 2006-11-24 08:33 PM:

好ge男朋友...最好要明白個女仔點霖..吾好成日好似傻左咁
               關心佢就好la>..~

咁我咪符合哂你ge條件....^^

小冬....考慮下我啦....................
Originally posted by ^老婆仔^ at 2006-11-24 10:31 PM:

係呀..?

多謝你呀>3<

不 過....好多    男 仔 都 係 睇 樣 先..........

if 你 好樣衰........既使你有几咁好人............佢地都唔會理你...................

...

做fd我都冇咩所謂既

coz 要拍拖...要岩自己眼緣lo...

唉....呢d 野,,,邊有你想甘好...

我愛的人不愛我,愛我的人我不愛
Originally posted by SIO冬 at 2006-11-24 08:33 PM:

關心佢就好la>..~

甘樣一睇就知我唔係

我成日都估唔到佢都點 before ...

Originally posted by 羅馬王子-托七 at 2006-11-24 11:58 PM:

做fd我都冇咩所謂既

coz 要拍拖...要岩自己眼緣lo...

唉....呢d 野,,,邊有你想甘好...

我愛的人不愛我,愛我的人我不愛

55...AGREE~~

聽你講野就知道.....你係大情聖...
/*,.........

托7做情人都幾好GE.~~{見識過}HA

吾好咁LA>. 大家都係雙魚仔..我明你霖咩架..!!

努力LA<,, 你值得有更好GE女仔同你一齊架/~*~