BYsan

成為會員
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 8169|回復: 29

上傳系統測試&教學帖 不懂用的進來試

[發帖際遇]: kasan請朋友們喝酒, 用了現金2銖.

http://www.bysan.com/upload.php
論壇因空間短缺
只好借助資源網站 上傳 mp3 影片 等大容量文件

你地有乜唔明?
首先打開呢個 http://www.bysan.com/upload.php
有四個格
要上傳圖片就選左上

選擇你要上傳的圖片後 按 upload

上傳後 在最下方有 Direct link to image 的字样 複制框內的文字

接著得有一條圖片連結 ... 可放上黎架啦 ...

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

上傳mp3(音樂) rar,zip (壓縮檔) 等等大型文件
可選擇左下方的
選擇後檔案後按 upload! 上傳
上傳後有以下畫面
按 複製鏈接到剪貼板 ... 貼上論壇回復即可被人下載

我都唔明做緊d咩
[發帖際遇]: crystal在大街上撿到現金100銖, 飛快的跑回家躲著.
nn
原帖由 阿soup 於 2008-6-12 11:44 發表
我都唔明做緊d咩

我都唔明呀~~~
[發帖際遇]: 阿soup玩寵物的時候不幸損失現金2銖.
nn咩黎架......
寒靈.伊 該用戶已被刪除
[發帖際遇]: 阿soup在路邊擺攤子, 本日賺到現金1銖.
nn算啦
無人解答到....= =
但佢唔係話唔識先要入黎咩?
點解入左黎,睇完,都仲係唔識兼唔明 ... ...
陳近南 該用戶已被刪除
你地有乜唔明?
首先打開呢個 http://www.bysan.com/upload.php
有四個格
要上傳圖片就選左上

選擇你要上傳的圖片後 按 upload

上傳後 在最下方有 Direct link to image 的字样 複制框內的文字

接著得有一條圖片連結 ... 可放上黎架啦 ...
上傳mp3(音樂) rar,zip (壓縮檔) 等等大型文件
可選擇左下方的
選擇後檔案後按 upload! 上傳
上傳後有以下畫面
按 複製鏈接到剪貼板 ... 貼上論壇回復即可被人下載