BYsan

成為會員
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 11012|回復: 119

點解個家族 ...

[發帖際遇]: crystal酒後駕駛, 被警察逮住罰款現金85銖.
nn成立完之後,好似冇乜下文咁o既?
係咪我唔夠投入呢 ...
唔係
係冇咩話題咩啫
家族夠你地帶旺啦...我呢個族長只能作輔助...   =V=
虎頭蛇尾係正常ge...
咁不如搵d野攪下啦 ...
初頭係咪族長帶領一下我地先會好d呢  ..
[發帖際遇]: kasan送饅頭獲得小費現金22銖
nn
原帖由 crystal 於 2008-6-15 12:46 AM 發表
咁不如搵d野攪下啦 ...
初頭係咪族長帶領一下我地先會好d呢  ..

no no no ~~佢能有這種能耐 ... 不會成為退役超版了 ...
他現在重色輕友程度比我還要強n倍 ...
原帖由 kasan 於 2008-6-15 00:45 發表
虎頭蛇尾係正常ge...

乜你咁講架 ... 唉 .. 一野打沉哂 ..
[發帖際遇]: crystal出門就踩狗屎,失去50元,轉身去買彩票,中獎現金68銖元,大叫,行狗屎運.
nn
原帖由 kasan 於 2008-6-15 00:56 發表
[發帖際遇]: kasan送饅頭獲得小費現金22銖

no no no ~~佢能有這種能耐 ... 不會成為退役超版了 ...
他現在重色輕友程度比我還要強n倍 ...

下 .... 乜族長原來係d咁o既人黎架 ... 唔怪得佢話要靠我地啦 .... ...
[發帖際遇]: kasan錢包不見了, 丟失了現金1銖.
nn
原帖由 crystal 於 2008-6-15 01:12 AM 發表

乜你咁講架 ... 唉 .. 一野打沉哂 ..

你騙了而已 ...

回復 9# 的帖子

[發帖際遇]: crystal販賣軍火, 不小心賺到佣金現金85銖.
nn又一次證明我係一個好易俾人呃o既人 ...

(族長,講下笑o者,雖則我確然係好易俾人呃,但我都冇賴你呃我入呢個家族~~ )
咁我地自己搞lo
[發帖際遇]: Siu偉獲得醫療補助現金50銖.
nn黑社會係咁架啦..!!(家族)

回復 12# 的帖子

我之前未入過架 ...
我o既「第一次」(<-- 加入「家族」) .. 就係咁傻下傻下冇左喇 ... ....
人生總有歡喜~_~...
算啦..加左入黑社會..冇得返轉頭架啦..!
咁 ... 如果唔嫌棄 .... 唯有 ... 繼續留o係度啦 ... .. 哈哈~~