BYsan

成為會員
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 1751|回復: 8

我有少少問題..關於我影D相.,但係吾知應吾應該post呢度

[發帖際遇]: 思念〝過去〞玩寵物樂園, 獲得現金14銖.
nn如果大家有留意  我係自拍區都有post到相
但係吾知大家會吾會
可能係我個mon ge大細問題
或者我張相個面積大
會顯示到一格格..好難睇
點搞啊?
[發帖際遇]: MarksMan.N2買樂透幸運中得三等獎, 獲得獎金現金14銖.
nn應該係你個mon既問題
解析度過高..仲有係闊mon..
[發帖際遇]: 思念〝過去〞收取租客本月房租現金18銖.
nn姐係你地吾怕..?
我成日post D相上泥一格一格好難睇..
但係見天生佢D相又吾怕wo..
嗯~問題或者有可能係,你個顯示卡,要重新安裝
原帖由 思念〝過去〞 於 2008-8-21 04:08 PM 發表
[發帖際遇]: 思念〝過去〞收取租客本月房租現金18銖.

姐係你地吾怕..?
我成日post D相上泥一格一格好難睇..
但係見天生佢D相又吾怕wo..

論壇自動縮放問題
http://www.bysan.com/viewthread.php?tid=14327

5.上傳圖片的時候,按下「Choose Files」就可以一次上傳更多圖片。

reduce to 640*480 ~
較細左
會吾會影響像素?
會...但根本無人會去放大去看你毛孔嘛 ...
但係D相,,像素吾夠就失去左意義喇wo
不過都幫你解決左你之前個問題啦~
問題係會有,只係睇你點睇姐