BYsan

成為會員
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2139|回復: 23

[NEWS] 大馬漢陰莖套螺絲帽被卡

【本報綜合報道】據吉隆坡三十一日消息:馬來西亞一名即將訂婚的男子,以為增加重量可以令陰莖更長,在陰莖上套上螺絲帽,最後卻因充血不能脫掉被送院,出動到醫生、消防員及救援部門才能脫困。
當地報章周日報道指,這名未被公開名字的男子二十多歲,任職焊工,將於下周訂婚。他以為只要增加陰莖的重量,就可以令其變長,所以在陰莖上套上一個非常厚重的螺絲帽。在陰莖充勃起後,螺絲帽卻卡住了拿不出來。

據悉,消防員及救援部門亦派出一輛拯救車前往施援,但發現螺絲帽環過厚,無法用小利器切斷,要是使用電鋸則可能產生熱能或火花,傷到男子的陽具。最後他被送到新山中央醫院醫治,院方需要為他的陰莖放血,以及切去上層皮膚,才能拿走螺絲帽;病人現正康復中,周日可以出院。
本月二十五日吉隆坡亦有一名年青男子發生同類型意外,他把鋼造戒指套在陰莖上後亦因為充血卡住無法拔出,醫生無能為力的情況下,只好勞煩到消防局為其割斷戒指。
E+D男人真係乜都玩 唔通上一代GE人興呢味野 ...
身體ge成熟并唔代表思想都成熟...所以先會發生d咁弱智ge事情...
盲目ge人永遠盲目...
佢都只係想長d啫  點知會搞成咁
[發帖際遇]: 朱仔在饅頭店賣饅頭賺到現金12銖.
nn嘩~
佢地可以同香港果個一齊開番個組織丫~=  =
佢想戈度長d~”~
有實力根本唔需要做呢 d 咁多餘 ge 白痴野...
[發帖際遇]: 朱仔遇到kasan,得到kasan賞識獲得現金437銖.
nn原來陳生咁有實力ga~=口="
陳生梗係有實力啦...你睇隻牛卑佢吹到咁高就知啦...唔係好似陳生咁有實力ge人係做唔到ga...
佢既實力之處  就係認為自己有實力
無錯...佢ge實力就係夜郎自大..
唔知陳生見到我地講ge野又會有咩話講呢~哈哈
[發帖際遇]: 陳近南獲得醫療補助現金50銖.
nn樓上兩位凡夫俗子...

會妒忌我超凡脫俗 GE 氣質...英俊的外表...同埋高超的智慧係好正常...

一切都係我的錯...我錯在我太優秀...
[發帖際遇]: 朱仔在賭場爽了一把, 贏得現金13銖.
nnon居居 10級~=  ="