BYsan

成為會員
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 4517|回復: 34

軼事一件...

今日中午放學 同平時一樣 擠巴士
不嬲都係讓D工人上車先架 (雖然係唔夠爭...才..咳咳...)
當輪到我上車時 見到三個靚女係車頭 但都見到D工人盡量往巴士尾部移動
(如果係平時佢地會擠係個車頭 等我好辛苦先擠到去巴士尾部 ...)
跟著住我未同嗰三個靚女企埋一齊囉 ...

點知 ... 過左幾分鐘 我都移埋去後面啦 ...
[發帖際遇]: ☆~友情~☆在路邊開檔, 本日賺到現金1銖.

咁咪益晒你lor~可以借機揩油都得~
幾分鐘後.......黑暗ge角落.....==||
又係度思想污穢...真係唔要得...
[發帖際遇]: 天殺孤星發帖積極努力, 獲得本論壇獎金現金12銖.
nn
原帖由 kasan 於 2008-10-28 02:58 PM 發表
今日中午放學 同平時一樣 擠巴士
不嬲都係讓D工人上車先架 (雖然係唔夠爭...才..咳咳...)
當輪到我上車時 見到三個靚女係車頭 但都見到D工人盡量往巴士尾部移動
(如果係平時佢地會擠係個車頭 等我好辛苦先擠到去 ...

點解呢 發現個3個是人妖 >?
Kasan開估啦 ~
我好想知點解 >_<
我古係那三個女生睇住佢..令到佢"減介"
唔通佢地有臭狐...仲衰過 d 地盤佬...
我估到啦 ~
係因為kasan太靚仔
地盤佬見到自卑
靚女見到撲埋黎 ~
但係kasan睇唔起呢d庸脂俗粉
所以就離佢地而去
因為三個女人太靚  
個個男人深知自己一下有家室  一下有女朋友的人lu
驚自己把持唔住  所以盡量避免lu
你咁火~@@
唔通你. . . . .
原帖由 陳近南 於 2008-10-28 04:01 PM 發表
又係度思想污穢...真係唔要得...

上面戈位人兄唔好係度扮聖人la唔該~!!
事實勝於雄辯...不作任何解釋...
[發帖際遇]: 天殺孤星在皇后街摔了一跤, 身上不見了現金5銖.
nn
原帖由 陳近南 於 2008-11-1 10:53 AM 發表
事實勝於雄辯...不作任何解釋...

咁就即是默認個囉喎
照唔到喎...

人又怎能看懂人心....因自己也未必能看懂自我....[陳近南]