BYsan

成為會員
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 3047|回復: 21

Mirror's edge 主題曲still alive,很久没有聽到这麼好聽的

[發帖際遇]: 浪客劍心在公車上揀到現金10銖.

首theme song我覺得好正,,,你們覺得呢??

nn[ 本帖最後由 浪客劍心 於 2009-1-29 04:04 PM 編輯 ]
幾誇張下wo~~d動作~
原帖由 ☆~友情~☆ 於 2009-1-29 09:53 AM 發表
幾誇張下wo~~d動作~

D graphic 當然正啦,但我指的正是首theme song啊
好似玩緊cs…咁…
首歌唔錯…
不過夾埋個影片就……
原帖由 寒靈.伊 於 2009-1-29 02:55 PM 發表
好似玩緊cs…咁…
首歌唔錯…
不過夾埋個影片就……

哈哈,,,,,你唔知只game的story,當然夾埋個影片欣賞,當然沒feel啦
如果知道story的內容,你就會覺得首歌好貼題的啦
有興趣可以了解下個story,,,,,不竟都是ea game今年的大作,得過好多獎
真嫁?!?!
咁不如你簡介下個故事ar~><
原帖由 寒靈.伊 於 2009-1-29 04:32 PM 發表
真嫁?!?!
咁不如你簡介下個故事ar~>

自己看吧,,,,,,遊戲設定在一座由獨裁政府統治的現代化的東亞城市(一說是東南亞),城市在外人看起來如同“烏托邦”,一切都井然有序,市民也樂在其中。不過這個獨裁政府無法容忍任何攻擊自己的言論和行為,因此他們常常監聽市民的電話,或者查看私人信件,做著各種侵犯公民隱私權的事情企圖扼殺任何反政府思想于搖籃中。此外,政府的腐敗現象也日益嚴重,拿開車這件事說,他們曾向過往的司機收取高額費用,結果搞得只有富人才開得起車。遊戲中的很多細節影射了當今現實社會中的事件,它們經過小說式的潤色後,展現在玩家的面前。

Mirrors Edge 故事背景人物介紹

Mirrors Edge 故事背景
nn[ 本帖最後由 浪客劍心 於 2009-1-29 05:19 PM 編輯 ]
[發帖際遇]: 由妮可借酒行兇, 吉左警察大叔條腰一下, 被罰款現金185銖.
nn一睇你個款就知你超鐘意呢個遊戲啦
當然啦  呢隻GAME有佢的特別之處   睇似簡單   但玩起上黎好有趣  好有FEEL架   
如果我有時間玩架話  我都會鐘意架
玩不了 同卡巴衝突
[發帖際遇]: 小賊們潛入浪客劍心家, 偷了浪客劍心現金1銖.
nnMirrors Edge OST - Still Alive - Teddybears remix
首歌唔錯...
[發帖際遇]: 浪客劍心在饅頭店賣饅頭賺到現金44銖.
nn
原帖由 Tason 於 2009-1-30 09:33 PM 發表
首歌唔錯...

有沒有聽remix 版啊,,,,,,更正啊
唔~個故事唔錯~
好似以前ge德國呢~~
原帖由 寒靈.伊 於 2009-1-31 05:46 PM 發表
唔~個故事唔錯~
好似以前ge德國呢~~

好似以前ge德國??不明白你意思
故事的背景是發生在亞洲的一個城市
[發帖際遇]: 寒靈.伊因年少無知, 辱罵災民,最後被判做慈善, 捐款了現金327銖到該災區.
nn我知ar~但我記得德國以前都係咁尊制~
物都管…信又管、電話、電視……