BYsan

成為會員
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2252|回復: 26

嗚哇~!唔制啊!!!我的錢啊........><

[發帖際遇]: ~:+:波波:+:~被老公發現婚外情, 被要求掟煲費現金464銖.
nn嗚哇......今日去申請助學金果陣.......見到另一個好多錢ge助學女截左止啊.........過左期3日.........
唔制啊.......搞得成的話一個學期有千幾2千架.......又要等下個學期啊....唉.......上年又係過左期唔記得搞./////
自作自受也...怪唔到人地...下次醒少少啦...
得不到的東西才是最美好的...
[發帖際遇]: 天殺孤星幫助大陸公安抓賊, 獲得獎金現金76銖.
nn算啦 過左去的事就唔好再諗啦
化錢擋災
[發帖際遇]: kasan在路邊開檔, 本日賺到現金1銖.
nn助學金 好似要好成績架喎 ...
原帖由 kasan 於 2009-3-6 03:38 AM 發表
[發帖際遇]: kasan在路邊開檔, 本日賺到現金1銖.

助學金 好似要好成績架喎 ...

gpa 3.0 好似///////
原帖由 寒靈.伊 於 2009-3-6 05:47 AM 發表
[發帖際遇]: 寒靈.伊因年少無知, 辱罵災民,最後被判做慈善, 捐款了現金297銖到該災區.

下次記得早少少去哦~
下一次7月...........
[發帖際遇]: 寒靈.伊參加論壇辯論大賽, 獲得現金4銖.
nn……都…好快姐~
幾個月呢.....快= =..............
嗯~你林下lo~
話咁快就到左09年
話咁快而家都3月lo
好快嫁炸~~><
澳門果個?~