BYsan

成為會員
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 1286|回復: 5

阿婆報警 --完結篇 (18+)

有一日, 阿SIR行必經過阿婆屋企附近, 佢諗住橫掂行過, 上去探下佢啦!!
跟住佢上到阿婆屋企, 按佢門鐘, 阿婆開門見到佢, 跟住....
差佬: 阿婆, 你記唔記我係邊個呀?
阿婆: 撚撚阿SIR (諗諗, 阿SIR)
差佬: %#%..#%%$
阿婆開門俾佢入左黎, 咁阿SIR坐左係度, 阿婆咪去沖茶俾佢飲.
阿婆: 阿SIR, 飲茶啦, 呢D係精茶黎架, 係褔建撚精, 好撚有益架!
         (阿SIR, 飲茶啦, 呢D係煎茶黎架, 係福建人煎, 好飲有益架!)
差佬: 嘩! 咁你都有..... (阿SIR唔敢飲, 放低左杯茶)
阿婆: 阿SIR, 你支野睇落好勁喎!
差佬: 你咁都知我勁!
阿婆: 係呀, 可唔可以俾我玩下呀?
差佬心諗: 都好喎, 有人幫我打飛機都唔錯, 不過阿婆咁樣衰, 都係合埋眼, 幻想下D靚女先!
差佬: 阿婆, 見係你, 俾你玩下啦! (跟住就合埋眼)
阿婆: 嘩!好呀, 你支野識唔識射架?
差佬: 緊係識啦, 你搖下佢, FING 下佢就會射架喇!
阿婆: 好呀!等我試下先
差佬過左一陣都未有感覺佢幫佢打飛機, 就開眼睇下啦! 點知阿婆玩緊佢支槍....
差佬: 阿婆, 呢支唔玩得架....
正當阿婆猛搖支槍果陣, 支槍老火......射左阿SIR個頭度.........
阿婆: 射喇!!好勁呀, 好大聲呀!
阿婆望住呀SIR訓左係度....嚇到心臟病死埋....
所有主角都死晒, 所以故事完結了...............
睇埋短片更加好笑
應該無架///
所有主角都死,,有什麼好笑   
只是冷淡
死了就是完結了吧
我記得阿婆的故事 有D係有得聽 聽的比較好笑