BYsan

成為會員
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 8594|回復: 88

有意將此論壇,起死回生者,請進~

我希望透過e到

將大家既意見集中

令此論壇人流比之前更多.......

歡迎任何人提出意見~~
呢個方法- -...已經試過....
我而家嘗試緊睇下我D fd要唔要個論壇做學術性交流...
如果要我想同kasan 申請下...咁樣可以帶動小小人流...
學術性交流唔係唔好,不過帶動到既都係話學生,佢地回返學,上網時間好小
咁梗係由低做起架啦- -
你有咩大計?
我想將此論壇打造成一個網頁遊戲討論地

我地論壇已做了一個關於數碼暴龍既網上game

為何不把此推廣出去呢?

可吸引一些數碼暴龍迷

好不好?
你覺得好玩姐....未必個個係ge- -
未必嗎?未試過你又知

有一個叫數碼暴龍市鎮既論壇都幾多人流

如果我們多加宣傳這首只game.

仲有我地多加更良

可能會吸引多d人
咁呢個重任就交比你啦!加油啦呢位會員!
一位超神級會員將重任推比一位初級會員

成何體統呢????
個名...我呃番黎架 =]
SO  WAHT???
I'm not interesting to do this, also i don't have time and i believe you'll be the one are fit to this job.
I'm giving u a chance to show off your talent, to make u shine in here!
Don't make me disappointed at you!
Just take the rest and do your best! =]
多謝你信任我,但我只係初級會員,做唔到d咩
如果要整GAME論壇~
不如整魔獸爭霸~
數碼暴龍~
你玩GA?~
我不是想打沉樓主你的意志
但我認為論壇的遊戲根本不足以令一個論壇出名
安裝了遊戲的論壇多的是, 未必能以此為賣點
就算把那些遊戲弄得有特色的話
越多人玩對空間的資源越大, 可能會影響到論壇的運作
就算對論壇空間沒有影響了
我也曾經到過一個動漫論壇
由於各大版主和高層都在玩一隻webgame
所以他們開了一個區作為討論該遊戲
結果在那遊戲中結盟的玩家都在該論壇亂報到, 又亂發帖
導致所有版區都很亂, 最後還要關閉該討論的區
綜合來說, 在下認為單靠一兩隻論壇的遊戲根本不足夠
而且此論壇是綜合性的論壇, 即使以此為賣點, 也不代表能吸引會員的發帖
可能對論壇大部分的區也沒有好處
可惜在下的興趣只有動漫, 唯一懂得的宣傳手法就是分享東西
不過本壇是綜合論壇, 動漫迷不太會喜歡, 而且分享是非法的
所以在下對本壇的發展沒有太大的能力...