BYsan

成為會員
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 3410|回復: 21

七月二十五號Ge[金花大鬧八角亭]

二十五號XD
琴晚冇訓  捱到今朝十點幾
就去左人地度呆呆..  連堂都吾想上  郁悶
下就去交收 又浪費左人地幾個中
夜晚聚餐  趕到死..= =
原本諗住等的士  後來去左巴士站 最後都係決定的士
空地 - 巴士站 - 空地  我地係咁樣行ge
由空地戈巴士站戈時  經過D差人  feel到一D視線咁   跟住係巴士站返返泥戈時
查證= =?!
"weiwei  等陣 你地幾個 幾多歲?"
"十七" "十六"
"比張身份證泥睇下"
我同細妹都冇帶  "冇帶wor"  
"做咩吾帶身份證?"
"吾係吾夠十八就吾洗帶身份證ga咩"
"梗係吾係la *&^$&^  "
呢個時候 隔離戈個差人插咀
"你出街未夠十八歲吾帶身份證  咁你過關同佢講未夠十八歲就得ga na wor?"
呢個時候 驗左證ge大家姐出聲na
"出關媽咪帶ga ma!"
"都係提醒下你地咁姐"呢個時候 基於成身大汗  又趕時間  (其實已經遲緊到)  又比人串得不亦樂乎
"吾好意思! 好多謝你ge提醒 我地趕時間   係咁"
而家D差人態度都吾好得去邊..
戈種表情真係無與倫比   塊面根本就係寫住  "咁後生都出泥做?  玩同款?"
靠  
同款電親你?  有本事叫你班女朋友著比你睇lor
同埋佢用過關用身份證泥比喻平時出街帶身份證..
就好似有人問緊你
"食野吾用快子ge你?"
"咁我食緊白粥丫ma"
"食白粥吾用快子 咁你食白飯都吾會用快子ga la?"
你沖涼吾著3 你出街都吾著3ge ="=
又一輪ge奔波
去到會場  好彩都吾算係太遲ge我諗
不過入面就悶左D  多人左D  D野食差左D  氣氛差左D  其餘都冇乜野 =v=..
重頭係結束後XD
我地金花們連同兩位猛男走左去八角亭影相 =v=
難得同款3嘛  拎得部機出泥梗係要玩盡佢=v=!

金花大鬧八角亭!

"係咪要影埋腳ga  我冇影wor"
"再影多張la "
"嚓"
"淨係影左腳咋"

"星星~"
"月亮~"
"太陽~"
"大家姐你都要指ga"
"曱由.."

玩連拍  係咁換姿勢  搞到好多都吾見得人=v=..'

*******************************************************************************************************************************

過去  現在  將來  就由我們一起走  走  走  走下去!

其實講起四朵金花..  相信呢度所有人都淨係會諗到肥姐戈四個
其實我地四個可能係因為感情好  所以自稱一個咁ge名號 XD
希望大家支持我地la XD
仲有丫 >"<!
其實我地戈套並吾係制服噢
只係特登一齊買  嘻
nn[ 本帖最後由 思念〝過去〞 於 2009-9-7 05:54 PM 編輯 ]
飲頭啖湯...
我都有&#38954;似經驗
因為好好玩ma XD!
其實得閒冇事做搵埋三五七個一齊去自己影返D相
睇返會好好玩
好過去搵攝影貴到死
其實你成熟左喎...記得上次去燒烤果陣你個樣成個細路女咁...

回復 5# 的帖子

呢D叫青春 你識咩呀 老餅 ...
吾好提丫 T^T
我有時一打扮打扮出街就成個廿幾歲咁
成日都比人以為係大學生 ._.
成熟吾係吾好  但係好似成熟過頭嘛 ._. 我先十七歲咋
人地以為我廿幾歲丫 T^T ...
所以而家有時要特登著細路D ... T^T
&#21523; ~ 你17 ... 睇唔出~
係睇吾出ga na
我就真係以係為2X 因為T 2X 你識 T 所以你也2X 只係推出黎
你以前個樣1516...依家個樣2223...
又係妹妹仔一個。。。。。。。nn[ 本帖最後由 monchhichi 於 2009-9-9 11:18 AM 編輯 ]
超慘..
戈陣去燒烤真係十五左右嘛..  
做乜而家忽然連跳幾歲....還我青春人生 ._.
其實我知GE..神早講&#21655;你係十六十七

回復 14# 的帖子

你講曬喎~