BYsan

成為會員
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 天殺孤星

1993年青山公路恐佈快相---心都寒埋

.....你唔會掛,,,==””嚇死人ga~wor~
可能嫁~~哈哈..細個個時睇個套變相怪傑...都俾佢同我玩左幾晚= =..

so細個個時好驚個綠色面具><
ha~~....原本你有d咁ge事ga~~><”

haha~~><””遲d有變相怪b wor~~你仲會唔會睇ga~?
55>~<我矛講過喵?!?!唔止怪傑一個同我反嫁~~仲有好多〔朋友〕嫁~~
       硬係睇啦>o<我驚個bb有牙mo~~呵~
......矛丫.....==””

下..細個fa d咁ge野....haha~~><””

唔知你la~~
應該冇掛=~=....

咩丫~~我唔想嫁...同自己驚既人玩wo><

hehe~你驚我都未驚既A_A~~
咩應該啊/....!!係冇就冇丫...!!

haha~~~...唔知你la~>~<”

我邊個驚wor~~咁好笑ge野,,,  
55~~係冇既~~呵呵

咁又係~~都唔知點解細個個時驚個綠色面具嫁=0=~~
......55....一定冇ga~~!!

唔知你la~~.....

心理作用掛...
應該係啦>o<~~鬼咩..個時睇親咩戲唔係舅父就係丫媽話係恐佈片....

你知我幾天真無邪嫁啦~~咪信左d壞人既話囉>~<
.....ER~~....唔係丫FA~~~..

你差左野咪打係丫...係”天真無邪”之岩丫...
係嫁=0=~~個時仲超驚有關彊屍d野...丫媽話睇得多會俾彊屍咬...唉...

冇丫冇丫>"<就咁天真無邪就岩哂了~~he
彊屍......唔好於我..==”””我最驚LEE +野,,,

係咩..唔係掛.,..一定錯左GE~
hehe~~咬A_a~~~~

你就錯~~~我不知幾純 ̄▽ ̄~~
........不過我係驚中國戈D GA~WOR~~

外國D咩吸血鬼戈D我就唔多驚LA~~^^”

下...你唔好呃人LA~~