BYsan

成為會員
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 小豬

"考你記性卡通人物逐個估"有獎問答遊戲

關閉 [複製鏈接]
B1,4 C5 H6,I7,K4,5,6同Q2之外就咩都唔識了- -
       衣家先發覺原來有咁多卡通...
er~~....你以家先知..==”””

呵呵~~以前我都係睇tv4點半個時放出黎d卡通之嘛..我都唔g漫畫出過咁多~~~
......我以前連睇都冇得睇丫....

梗+唔洗講以+la~><”
信你衣家唔識=,=~~你發功一年多過我十年功力啦~~哈哈
     ....係唔係好識丫,,=3=”

邊係wor~~都矛d咁ge事丫..>~<”
識成半叫唔係好識-~-....
     下化~~5洗問你一想睇邊本個時...就日又睇夜又睇出街又睇訓覺都睇啦>﹏<
==””””咩咩wor~=3=.....

係..??有d咁ge事..???

唔知邊個一返到屋企就係反game呢??
拿拿拿=^=仲唔認~~

咩丫~~5知邊個今日遲遲先番到屋呢可~~我悶咪開game囉~~又唔洗補習,...
咩咩咩丫.....又蝦我la~~><”

er~~~唔想ga~~><””

我都想早d ga~><””你又唔叫我早d返...0
丫.o.~~矛丫矛丫~~

咩wor..你同我講化你番緊既-~-但係你用左成個半鐘番wo-^-...
well.,,,><'''

記得一dd  咋.,,,  西利ar..,, 有d 係咪重覆左動漫名ge ne.,,^^''''

暈.,,@@'''///////
有丫...好似hunter咁..都有2個出現左~~
55,....係丫....

to☆℉εLiχ↗ 咩丫...有人要我同佢行街咋...

我冇可能同佢講fa我要online搵你掛,,
魚~~

咁你同我講化你俾人夾去行街丫嘛~~...