BYsan

成為會員
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
返回列表 發新帖
樓主: 豬仔只愛笨

班上13號的要小心喔!

有ar...嚇sky
&#21523;//佢自己嚇自己之ma>.關我什麼事..><"
豬仔只愛笨kit  在 2005-3-4 09:39 PM 發表:

你死梗啦

55 巧 嚇 鵝 個 囡 好 wro,,,,,, 佢 55 嚇 得 既,,,,,,
豬仔只愛笨kit  在 2005-3-5 06:59 PM 發表:

&#21523;//佢自己嚇自己之ma>.關我什麼事..><"

梨 發 個 貝占 出 泥 嚇 親 佢 ,,, 緊 係 關 梨 樹 l/-,,,
我 宗 睇 個 貝占 之 前,,,,, 鵝 個 囡 都 講 左 俾 鵝 豬 lu,,,,,,,,,
哇.....甘叻....
佢 叻,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,-.= ' '

叻 到 火暴 +im 丫,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
其實13同星期5係西方人認為一個唔好ge野泥ge~~,

不過我覺都冇咩好驚....命運係咁都冇得改ga ma..
講得好!!!!
都唔知你說什麼 一d都唔怕..
〝承諾☆心淡ˊ/  在 2005-3-2 05:52 PM 發表:

係lu....

我地唔搞佢咪冇事囉

我都係咁話~~[07]
你唔搞佢..

佢黎搞你甘點呢?
☆~友情~☆  在 2005-3-5 11:44 發表:

唔係個個地方都會有li種事發生ge~
而13號唔係代表d咩ge~係咁o岩係戈個學號停留je~

|<e ...'

咁 我 地 學 校 又 未 發 生 過 d 咁 ge 野 ge
乂笠火暴sky  在 2005-3-20 21:07 發表:

佢 叻,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,-.= ' '

叻 到 火暴 +im 丫,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

- =” 

你 算 咩 2 c ya ...''