BYsan

成為會員
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: ╭Lafayette▲

)〕鋼之鍊金術師/^

關閉 [複製鏈接]
我有同我前面個個講-_-等佢轉告班b仔..唔係咩緊要樹冇謂親自出馬luA_A~~哈哈~~

應該唔明啦...佢地咁笨~~
其實,這套動/漫畫說出很多道理
是這一輩青年人都不太明的道理
當你所希望得到時,就要有失去的準備
當你得到時,亦不代表是永恆
沒有free lunch
對對>~<入面既”等價交換”...真係巧有道理..

想要得到什麼..就要付出什麼....

但係有冇唸過...就係只要你付出什麼...就會得到什麼...

但係如果人生既過程係一個代價..咁最終得到什麼?只係死?咁始孚唔係一個巧答案bo...
如果死係一個以人生做代價既結果..咁可能死係表面上既終結..即係話死係另一個既開始~~咁但係遭意外身亡又唔係咁講了...

so等價交換係咪真係道理...好似你想買野食..就要付出等價既金錢咁...但係以搶既手法黎得到物資既..佢地又付出過咩呢?

綱練d野幾好唸>~<....
.....好深奧咁GE~~==”””
丫=_=...笨蛋~
咩丫...咁係丫,MA~~

好似明又好似唔明咁..
嗯.~....即係你笨囉~~≧▽≦
咩丫......唔係GA~><””唔係GA~~><”
咩唔係丫~~有咩證明到你5係丫~~~a_a?
><””””咩丫...一定唔係GA~LA~
he~~都冇野證明你唔係笨~~

現正宣佈*夏雪* 笨蛋罪名成立
咩丫.....死人☆℉εLiχ↗ !!!!!!11[10][10][10][10]
嘿嘿嘿~~笨蛋*夏雪*  [19][19]
==””””’魚魚魚魚魚魚魚魚魚魚魚魚魚魚魚魚魚