BYsan

成為會員
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 1157|回復: 10

申請版主

關閉 [複製鏈接]
申請做板主
遊戲社區板主......
點解冇人理我ge....係米因為我唔夠資格呢.......
我對果果板有好多ides......有代發展
開一個叫街機區
次目錄有  賽車討論:
                           頭文字D ARCADE STAGE Ver.3
                           灣岸
                 格鬥討論:
                           拳皇(KOF)
                            Z-Gundam
             Online Game討論:
                           仙境(RO)
                           金庸(JY)
                           古惑仔
                                    希望
遊客,本帖隱藏的內容需要積分高於 50000 才可瀏覽,您當前積分為 0
~☆永遠之 該用戶已被刪除
~☆永遠之闇☆~  在 2005-6-9 02:17 PM 發表:

我支持開頭文字d區..咔咔~~

me 2.....到時一定好多人的.....
~☆永遠之闇☆~  在 2005-6-9 02:34 PM 發表:

唔知呢..希望la..^^..我做左個網講頭文嫁..^^"

咩網黎嫁.......比我睇下
請勿在這裡聊其他不關於本區的帖子..
請到自由講或其他區再談..多謝合作