BYsan

成為會員
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
返回列表 發新帖
樓主: 小豬

求救 .......

睇下有咩野程式是唔應該啓動的...
呢個問題自己尋晚搞掂o在,

但之前個問題, 個死人網又黎鎖住個主頁 ,

連兔子用過都不行 .......
小豬  在 2005-7-14 06:38 PM 發表:

呢個問題自己尋晚搞掂o在,

但之前個問題, 個死人網又黎鎖住個主頁 ,

連兔子用過都不行 .......

大爺呀~~~ 你不如裝返個過慮器把啦~   叫你唔好去個d

www.(數字).com 的網站架啦~~ 死都要去  如果兔子搞唔掂

唯有手動啦

開始----->執行------>輸入"rundll32.exeiedkcs32.dll, Clear" 重新啓動ie

如果唔得的話 就用秘密武器啦~~

但凡是使用秘密武器都必須要付出一定風險的代價 如果刪除錯誤 輕則一些軟體無法使用 重則重裝windows 所有責任本人不會負責

如果你唔驚的話 我地就開始啦................

秘密武器   回到原點
開始---->執行---->輸入"regedit"   分別打開" HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Inte
etExplorer\Main"和"HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Inte
etExplorer\Main"

將"StartPage"、"WindowTitle" 兩個檔案刪除 ie 就會恢復默認nn[ Last edited by 天殺孤星 on 2005-7-15 at 04:39 PM ]
.......................算

我已經format o在部機........

無樹啦 .....