BYsan

成為會員
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
返回列表 發新帖
樓主: andy

[討論]最近幾集d destiny 好悶呀

andy  在 2005-7-17 02:33 AM 發表:

你話d人對著基拉有咩野好講呀...真係

反歸收皮拉...哇哈哈哈哈

strike freedom 真係型到我o 哂嘴

簡直過份到極點啦 2分鐘 25部zagu 之前佢個六支炮已經是勁到爆

依家又加多六支浮游炮被佢  仲有個咁強的防護盾

如果阿斯蘭攞埋佢部新機 d扎多仲有得玩嗎?

期待 基拉與阿斯蘭合作 打destiny
陳近南 該用戶已被刪除
之前35集個陣時 ,已經話...而家d浮遊炮係任何人都用得...

飛鳥收皮拉
陳近南 該用戶已被刪除
但個動畫都要做到...話基拉點樣控制d..浮游炮掛..我諗..
雖然有dragoon武器又勁左好多,不過我覺得SF對翼唔係咁靚, freedom好睇d~(個人意見je...)
天殺孤星  在 2005-7-17 11:17 AM 發表:

簡直過份到極點啦 2分鐘 25部zagu 之前佢個六支炮已經是勁到爆

依家又加多六支浮游炮被佢  仲有個咁強的防護盾

如果阿斯蘭攞埋佢部新機 d扎多仲有得玩嗎?

期待 基拉與阿斯蘭合作 打destiny

點解咁多人都話6支浮砲? e家出左場la~stop個畫面數下~點數都係8支wo~@@
以前膊頭2支,腰兩支,手一支~
e家膊頭無, 腰兩支, 手兩支, 梁砲8支, 個肚都有ar(stop個畫面睇係射d紅紅白白既光線,好像以前膊頭射既一樣)~
係由5支變13支~  勁好多倍!
陳近南 該用戶已被刪除