BYsan

成為會員
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 1690|回復: 10

le度講既新freedom好詳細, 對翼原來有DRAOON

http://www.mahq.net/mecha/gundam/index.htm
LE個網幾好, 好多圖都好清楚~大部份都係官方設定稿

http://www.mahq.net/mecha/gundam/seed-destiny/zgmf-x20a.htm
↑STRIKE FREEDOM原來有DRAOON, LE度都講左佢支大槍點變出黎~仲有其他MS講既~
DRAOON 係咩黎架

同咪部紅色機 係唔係亞鄞蘭ge 新機
DRAOON 全解 Disconnected Rapid Armament Group Overlook Operation Network
你無睇36集咩??   議長話Legend用既DRAOON 係新一代既DRAOON 系統, 普通人都可以操作~
je係以前gundam系列講既"浮遊砲", seed大佬可以飛d小型炮台出黎攻擊果d le~

紅色果部我諗係, 因為同係上集justice既加強版, 上集佢又揸justice
有樣野我覺得好得意ge 就係

亞斯蘭同基拉 如果係係用緊機果陣時俾人打爆..係永遠都唔會死ge...

理d係咪叫真命天子 = =
電視就當然是咁做ga la
新JUSTICE連腳都有劍係到=.=
下一集.....freedem 復活

正!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 基拉又要表演啦
同上集神盾有d似wo~   手腳都內置劍
freedom越黎越變態--
之前4個砲全開已經勁--
而家介要咁多@@
幾分鐘清左人地隊兵!
仲有浮遊砲~~
好想睇佢同飛鳥打>.<
金色個部新機有冇呀