BYsan

成為會員
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 1665|回復: 6

人生最慘的事莫過於此 ...

剛剛在香港伺服器玩 ...
正在趕上第一名時 ...
我在 dust_2 a門的陡坡瞄去 a 台 ...
這一陣子竟有 4 個賊仔逐個逐出 ...
第 1 個殺左 ...
又出 第 2 個 ............................. (越殺越興奮,反應到達最高境界)
當然一出即殺啦 ...
這時突然有個兵走出來檢槍 ...
那刻我已進入忘我境界, 即果都係一出即殺 ...
(香港伺服器攻擊自己人一下都由系統自動kick的,結果 ... )

勁喎@.@
我成日都排第一架啦~ 如果響網吧到上線~
天殺孤星  在 2005-8-1 13:52 發表:

你平時係邊度打~~~???
MP5 一向都是

我唔去其他網吧玩架 因為其他網吧d人會話我校野~~~
你去家族度睇下我發個帖.............
天殺孤星  在 2005-8-1 01:52 PM 發表:

在無限時間的伺服器,當然能第一 ...

202.85.177.38:27015
這個 ...
有限時間 ...
一射自已友即 kick ... (由系統)
--------------------------------------------------
但這個伺服器得一兩個勁人 ...
入面有兩個隊...一個雞隊,另一個惡魔隊 (感覺上這隊強過雞隊)
你去玩下就知架啦 ... [06]