BYsan

成為會員
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2776|回復: 22

投訴~~

關閉 [複製鏈接]
我要講有一位版主~~係咁針對我~~我開一個帖恭喜小甜瓜做左版主~~仲有我講~~有人做唔到板主係度嘈~~我只係實話實說~~仲有~~我又無指名道姓係邊個~~哥位"xx南"版主就close我帖~~我問佢係唔係玩野~~佢就話有人投訴所以close帖~~但係我無鬧過任何人~~佢憑咩close帖呀~~個個投訴都要CLOSE帖~~咁我成個討論區投訴哂咁bysan係唔係要(執粒)呀??我好懷疑xx南呢位版主ge辦事能力~~kasan你同陳近南係朋友~~我好希望你比一個滿意ge解釋比我~~唔好因為佢係你朋友就包庇佢~~
冇話可說   = ="
唔唔
大家三口六面講清楚
多一事不如少一事
唔該你慳d la
如果有留意ge人都知係我同小甜瓜是但一個會做到版主la你都廢ge
你依家咁樣響自由講戈度,稍為有d腦ge人都知你講緊邊個la,
仲有你post one戈度寫d野係好有挑釁性lor,你根本就想撩交嗌ge,
我唔想同你嗌ga,你自己搬d野出黎嘈ga jar
仲有forum lei d野你唔知咁多就唔好出聲
個個forum d版主一接到投訴都會做野(包括鎖帖)
關你咩事呀~~係度煩q住哂~~你慳d la~~做唔到就係度成隻狗咁(費)~~第1~~我無講過係你呀~~係你自己係度嘈之麻~~我只係講個事實出黎~~你事實上係我個帖度(費)~~成隻狗咁~~人地開帖你又跟住黎~~正一跟尾狗
第2:我無預過你咁有腦啵~~係你自以為是覺得我講你咋啵~~
第3:唔怪得知你做唔到版主la~~一有投訴就close帖~~做版主係要分情況黎close帖~~我無犯到任何一項事~~我無人身攻擊~~無講到係邊個~~仲有我只係事話事說~~你事實上係成日係度嘈~~我講野你就係度嘈~~成個八婆咁~~~正一跟尾狗~~
扣分囉~~我睇你幾時扣到我0分~~版主就係無聊扣人積分~~唉~~4分比你囉
KASAN~~我而家係度投訴~~某d人就係度嘈~~仲要有版主扣我分~~你個咩板黎呀~~你好比一個滿意ge解釋我~~d所謂ge版主就可以隨便扣人分呀??我黎投訴比人叫慳d~~仲要比人扣分~~我幹~~
做咩呀~~扣丫~~扣到我0分丫~~咁叻~~廢柴版主~~無聊~~8分比你lor~~我又唔會賺唔番ge~~你唔係以為咁樣就可以激興我下嘩~~你慳d la~~廢柴~~你扣我分~~我又唔痛ge~~182分呀~~你一日好似最多扣人10分~~比夠你13分la~~你都有排扣la你扣淨我幾分ge時候~~我唔開帖~~你又扣唔扣到呀~~白痴~預左你扣埋呢個帖~~12分~~我送比你~~反正分~~我多的是~~哈哈~~
版主只係可以扣人4分咁少ga咋~~有本事就扣我1000分丫~~即刻變我負分~~4分~~4分咁扣~~扣到你手軟la~~on居~~正傻仔~~nn[ Last edited by ◤天空夏藍◢~ on 2005-9-5 at 01:39 AM ]
扣分者請說明扣分理由 ...
-
此事交給超版病人處理(他不會偏幫那方) ...
最近因學業問題,煩惱異常 ...
無理扣分又點計數kasan~~仲有你未答我最頂ge問題~
我都要告希姆萊,無故扣我分
http://www.bysan.com/viewthread.php?tid=8706&fpage=1
我只係認同觀點,所以先(唔唔)nn[ Last edited by 朱仔 on 2005-9-6 at 06:29 PM ]
= ="
唔好得罪戈d板主
佢得就扣下你分= =v
況死佢會打我ar,佢打都唔夠我打la
最多未唔玩,會死ar,
版主大曬ar,我遲早正獲柑比佢
你睇下幾多人支持我,唔只我唔like佢,係好多人都唔like佢
http://www.bysan.com/viewthread. ... ghlight=&page=1
http://www.bysan.com/viewthread. ... &showvoters=yesnn[ Last edited by 朱仔 on 2005-9-6 at 08:12 PM ]
嘩...你有好多積分啵....