BYsan

成為會員
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 4754|回復: 44

得閒就開音樂聽la~

今日先發現…
bysan 有d 咁先進ge 野~嘻~
十萬年前就知左...不過一向唔用..
[發帖際遇]: 寒靈.伊出街無端端被流彈打中, 死唔去, 花左現金72銖醫藥費.
nn= =
嘖…我就係冇留意……
不過用落又唔好用wo~
更新左版面之後d 歌就冇晒…一3一
而且D歌係K指定GE...
全部都連接錯誤…
睇得出 攞黎睇的ja
鏈結係無問題ge 用ge係ucomo.com空間 該空間成日都怪怪的 ... 有時打唔開 我會換空間
至於重新整理會重黎 ...
其實只要  

呢張圖就不用重新理架啦 ...

但亦開以咁做 ... 點開頭那個 ::: 開以追加自已ge歌 ..
音乐诶 :L
音樂修復了 找了另一空間寄存
http://kasan.netfast.org/
原帖由 kasan 於 2009-2-28 02:27 PM 發表
鏈結係無問題ge 用ge係ucomo.com空間 該空間成日都怪怪的 ... 有時打唔開 我會換空間
至於重新整理會重黎 ...
其實只要  

呢張圖就不用重新理架啦 ...
___________ ...

我試過ar
但一更新個版就唔見晒…
即係?
總之唔好重新整理
所有野都係框架內進行就沒有問題了
因為怎樣編也不能阻止用戶重新整理 ...
[發帖際遇]: 寒靈.伊在饅頭店賣饅頭賺到現金30銖.
nn其實都唔可以話係重新整理la…
就係我回個貼…
然後…就冇la…= =
有D咁ge事?
我聽緊回呢個帖架喎

下載呢個遊覽器                http://dl.maxthon.cn/mx2/mx_2.5.1.4751.exe          試試
无法显示网页……
= =
[發帖際遇]: kasan發帖積極努力, 獲得本論壇獎金現金16銖.
nnMathon .........你都可以無法顯示網頁 好明顯係你腦中毒了 禁止你下載遊覽器