BYsan

成為會員
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
返回列表 發新帖
樓主: kaly

同時戀上天蠍座和天瓶座的女孩

丁中 有 個 可.........>''’<
同時戀上天蠍座和天瓶座的女孩 6

第七章   假情敵   +曾是好姐妹竟跟他數算我+
       近日,carmen個人變得好怪,佢話pasu變左,但係佢又唔肯講係咩原因     佢成日都淨識講一句野:「你遲早有一日就會知架la」佢每次都係講呢句野,令到kawai, yuka同pasu都諗唔到係關咩事     之後kawai佢諗到有一個可能性,就係....carmen鐘意左pasu    呢個唔係kawai忘下判斷架     係因為有幾個症狀先覺得架,第1:佢有次俾pasu講兩句就係咁喊    第2:問佢果陣成日扯開話題     第3:唔知做咩事同我講野有時句句都有骨    第4:係kawai既直覺     雖然係咁,但係kawai都有呷醋既時候,佢都唔係係pasu面前呷醋既     只係唔想同佢講呢個話題姐,但佢都俾pasu笑呷醋    其實kawai口講話冇,但其實心入面唔多唔少都有d架la    之後有日carmen同佢講野句句有骨,所以令kawai更加覺得係,雖然carmen講清楚晒件事,但係佢都唔肯講pasu變左d咩...
同時戀上天蠍座和天瓶座的女孩 7

第八章    第一次約會
          這一次算不上係兩個人單獨的約會,因為還有其他人一同前往     呢一日,kawai一早就起左身,諗住晏少少10點到先返學,當佢同yuka&carmen傾緊電話之際    pasu打電話俾佢,叫佢買早餐返學俾佢    其間講左好多好多款出黎,但最後因為懶,所以叫yuka係屋企拎d野飲,之後再係7-11買個杯麵俾佢算la    返到學校,佢地有一活動要舉辦,所以要係hall到整野,kawai去左幫pasu手,yuka都去幫pasu手    大約整到2點鐘,終於做晒所有野la    佢地本身個計劃係大家成班人一齊去唱k   但係因為原因,最後都係冇去到,之後去左睇戲    睇戲既時候,kawai " i "左落pasu既膊頭上面。可能因為kawai唔係太鐘意個主角la   所以唔多唔少都有d悶,呢一日就係睇戲,行下街,影下貼紙相過la..
同時戀上天蠍座和天瓶座的女孩 8

第九章    kawai病了
       kawai唔知做咩,呢幾日好唔舒服,成日都肚痛     佢初時都唔知咩事,都係忍下痛,諗住痛一陣就無時,但係夜晚忍唔住    攬住隻公仔係床上面喊,佢好時佢攬住既唔係隻公仔,而係pasu    佢係果一個時候最需要既係pasu,但係佢冇辨法,唔通無喇喇叫佢黎陪自己咩    佢第二日就立即去睇醫生,kawai食親藥都會嘔,但今次竟然冇嘔到出黎,pasu都讚佢叻左   但到第三日,唔知發生咩事,kawai未食藥就己經係咁嘔,搞到成個人都冇晒胃口    食左早餐,食完藥就訓下抖下la    佢打電話俾pasu,佢好想pasu去佢屋企陪下佢,但佢知pasu好累,所以冇逼佢一定要陪自己

待續
???
冇LA??!??!?
冇LA??!??!?