BYsan

成為會員
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 3469|回復: 41

请问我可吾可以入KING TAME?

名称:PPY~@
车种:EVO 4
21 LV  绿火  17星
主场伊吕下 最快圈速:3:08:03
Originally posted by PPY~@ at 2005-11-22 11:42 PM:

哥仔..你21lv....e下..仲要用evo4先得08....差左d啵...我用8v都10 la.....架車係唔係你嫁?
Originally posted by PPY~@ at 2005-11-22 11:42 PM:

除左伊下仲有冇其他紀6 ?
同埋你去開邊度玩? 
Originally posted by ◤天空夏藍◢~ at 2005-11-23 12:05 AM:

哥仔..你21lv....e下..仲要用evo4先得08....差左d啵...我用8v都10 la.....架車係唔係你嫁?

人地唔係甘識玩je....唔洗甘講野ge.....
Originally posted by 咸甘桔 at 2005-11-27 01:48 PM:

人地唔係甘識玩je....唔洗甘講野ge.....

講事實啫.....大佬..21lv呀.....唔係唔識玩呀...如果佢話11lv..樓下....都可以接受丫....21lv....evo先08....事實真係好差啵.....
Originally posted by ◤天空夏藍◢~ at 2005-11-27 07:44 PM:

講事實啫.....大佬..21lv呀.....唔係唔識玩呀...如果佢話11lv..樓下....都可以接受丫....21lv....evo先08....事實真係好差啵.....

邊個話21lv evo 一定要玩e下快ga...?
   個個人都有佢熟ge場同唔熟ge場,,,,,,,,,,
Originally posted by 咸甘桔 at 2005-11-27 09:40 PM:

邊個話21lv evo 一定要玩e下快ga...?
   個個人都有佢熟ge場同唔熟ge場,,,,,,,,,,

哈哈~~~你真係好笑......evo係e下..根本就係一架神車...我從來都未見過有人會講我用evo4但係我唔識玩e下...真係笑大人個口呀~~~你如果唔認同ge話..你可以求其問一個人...(20lv以上,用evo4)...你問下佢...你識唔識玩e下呀...睇下佢點答你...如果佢係話唔識玩ge....我切條野比你呀.....
不如我同你講丫.....你用一架車....該車主場你一定要識玩~~~我指ge識玩..唔係e下3分08....用evo4...e下..至少都3:06 la......唔係點見人呀.....
Originally posted by ◤天空夏藍◢~ at 2005-11-28 11:06 AM:

哈哈~~~你真係好笑......evo係e下..根本就係一架神車...我從來都未見過有人會講我用evo4但係我唔識玩e下...真係笑大人個口呀~~~你如果唔認同ge話..你可以求其問一個人...(20lv以上,用evo4)...你問下佢...你識唔 ...

20lv以上唔識e下ge人多的是...
   你得閒去遊戲世界睇睇....
      d人3:10都係甘la...有問題咩...?
        但係佢地秋明快...淨係練死一個場...我唔覺有咩問題....
=0=''
level吾係一個問題wor
高lv吾代表你玩得快
底lv吾代表你屎!
Originally posted by ◤天空夏藍◢~ at 2005-11-28 11:06:

哈哈~~~你真係好笑......evo係e下..根本就係一架神車...我從來都未見過有人會講我用evo4但係我唔識玩e下...真係笑大人個口呀~~~你如果唔認同ge話..你可以求其問一個人...(20lv以上,用evo4)...你問下佢...你識唔 ...

甘你甘講係咪姐係一個人有86
打秋下一定要打到56甘呀?
有e4 e下晴就要打58?
係有全車種戈d人係咪要咩場都識玩?
20lv?好勁咩? level? 大火架車快d咩?
用evo4一定要識玩e下?
個game你定架? 有e4就一定要快甘呀? 下!?
Originally posted by 咸甘桔 at 2005-11-28 08:21 PM:

20lv以上唔識e下ge人多的是...
   你得閒去遊戲世界睇睇....
      d人3:10都係甘la...有問題咩...?
        但係佢地秋明快...淨係練死一個場...我唔覺有咩問題....

咁我好懷疑你頭d ge實力去到邊度.......
.....用evo4跑秋名...你都好好笑~~~你講出去話"係呀...我用evo4..專跑秋名嫁...".你睇下識頭d哥d...會唔會笑到扒街~~~
我個fd得17 lv....用evo4跑e下都3分03 la~~~哥個人21lv...先係得08....真係有點兒那過....你仲抵死.....evo4..專玩秋名嫁.....哈哈~~~真係笑死我咁滯
Originally posted by ~KeItH~ at 2005-11-29 05:07 AM:

甘你甘講係咪姐係一個人有86
打秋下一定要打到56甘呀?
有e4 e下晴就要打58?
係有全車種戈d人係咪要咩場都識玩?
20lv?好勁咩? level? 大火架車快d咩?
用evo4一定要識玩e下?
個game你定架? 有e4就一定要快 ...

無話....一定58呀....至少06以上丫..21lv呀....如果係咁....試下丫....你用86..我用evo4....玩e下雨丫..睇邊個羸丫......係呀..根本隻game係set死左....evo4..玩e下勁...呢d野..係無得講.....如果你唔信ge話....鬥一場丫...你用86..我用evo4...e下雨......賭一百蚊丫......
Originally posted by ◤天空夏藍◢~ at 2005-11-29 04:33 PM:

咁我好懷疑你頭d ge實力去到邊度.......
.....用evo4跑秋名...你都好好笑~~~你講出去話"係呀...我用evo4..專跑秋名嫁...".你睇下識頭d哥d...會唔會笑到扒街~~~
我個fd得17 lv....用evo4跑e下都3分 ...

得....你搵日去遊戲世界....是但一個人用街4係秋明都可以拋你200以上....
      照你甘講高級一定要快...你個fd都好慢....17 lv先03....
Originally posted by 咸甘桔 at 2005-11-29 05:17 PM:

得....你搵日去遊戲世界....是但一個人用街4係秋明都可以拋你200以上....
      照你甘講高級一定要快...你個fd都好慢....17 lv先03....

你敢睇少我~~~哈哈~~~一個用專用街4玩秋名ge人..叻極都係二流車手....哈哈~~~17lv 03...唔係好快ge~~不過我無記錯..king team ge...目一郎..都係得04...我個fd..仲快過車隊ge人呀~~仲有..17lv都羸到21lv...仲要羸5秒幾呀....咁過21lv..係唔係應該死左佢呢...仲有呀...你又有幾勁呀..係度扮哂勁咁..節省少少la~~~
Originally posted by ◤天空夏藍◢~ at 2005-11-29 16:35:

無話....一定58呀....至少06以上丫..21lv呀....如果係咁....試下丫....你用86..我用evo4....玩e下雨丫..睇邊個羸丫......係呀..根本隻game係set死左....evo4..玩e下勁...呢d野..係無得講.....如果你唔信ge話... ...

就算打06
覺得好勁咩?
小朋友,吾好甘串嘴
你估我用86m til e4味贏過咩?
86m可以係吾放油內彎一野ko你
你估下我過左你你有冇得過番我丫拿?
呢個game講技術ge