BYsan

成為會員
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
返回列表 發新帖
樓主: PPY~@

请问我可吾可以入KING TAME?

Originally posted by ~KeItH~ at 2005-12-3 02:25 AM:

好呀!
你甘講
打妙左lor
我打53,你呢?
你呀,吾好嘈呀!
我post呢個post去racegace戈邊你比人笑死ja~

妙左53..好似好勁咁啵....我8方跑26呀...你又幾多呀.....淨係識係度嘈...死廢柴...哈哈...仲有呀....妙義係打嫁咩...唔係跑或者行嫁咩..你d形容詞用得好差呀...唔該你惡補下你d中文la~~~死矮仔...入機鋪比人趕番出黎.....無屎用
Originally posted by ~KeItH~ at 2005-12-3 02:27 AM:

til,我夠知lor
我個point都吾係呢到,傻仔牙
我叫你得閒同TRfnas d人玩下,你就知你好幾屎
仲有,係Team Racing Fans呀
吾係TRFANs呀...

哈哈~~~係ge..我認我係羸唔到tr fans嫁la...你羸到咩..你羸到先同我講la~~~羸唔到ge廢人..出咩野聲呀...til
Originally posted by ~KeItH~ at 2005-12-3 02:31 AM:

係wor
個post係問佢比吾比KING TEAM ge人比佢入wor
又關你事呀?下!?

我無話關我事呀..我淨係話佢慢之麻..你地哥個咁ge king team..比唔比佢入..關我x事....我淨係話佢慢咋..死傻hi.....係你自己咁多爹之麻....on狗仔....係啵...你地咁ge廢人..唔識中文嫁啵...我譯番英文你知呀....(on nine boy)呀....哈哈~~唔記得同你講一樣野....同我鬥寸...我驚你會輸得好慘啵....死英國仔nn[ Last edited by ◤天空夏藍◢~ on 2005-12-3 at 01:39 PM ]
Originally posted by ◤天空夏藍◢~ at 2005-12-3 01:37 PM:

我無話關我事呀..我淨係話佢慢之麻..你地哥個咁ge king team..比唔比佢入..關我x事....我淨係話佢慢咋..死傻hi.....係你自己咁多爹之麻....on狗仔....係啵...你地咁ge廢人..唔識中文嫁啵...我譯番英文你知呀... ...

你有幾串ar.....洗唔洗出黎鬥下ar...
Originally posted by 咸甘桔 at 2005-12-4 03:50 PM:

你有幾串ar.....洗唔洗出黎鬥下ar...

好呀...我驚你羸唔到我200米..你要切啵..到時...羸唔到200..唔該你唔好喊住口咁叫我放過你啵
Originally posted by ◤天空夏藍◢~ at 2005-12-4 04:47 PM:

好呀...我驚你羸唔到我200米..你要切啵..到時...羸唔到200..唔該你唔好喊住口咁叫我放過你啵

叼....我企定定係度你都唔夠薑郁我la......
  你都傻ge....你係遊戲郁到我..你都唔洗出門口la...
     哥度黑沙環黎ga...o靚仔.....
Originally posted by 咸甘桔 at 2005-12-4 09:36 PM:

叼....我企定定係度你都唔夠薑郁我la......
  你都傻ge....你係遊戲郁到我..你都唔洗出門口la...
     哥度黑沙環黎ga...o靚仔.....

哈哈~~~我唔駛郁你丫...你話你可以拋我200米丫麻.....之後我同你講...拋唔到你切你條野丫麻.....再之後..你又叫我出黎挑機..咁即係話..你已經答應左你如果拋唔到我200米你就切la......如果你拋唔到我200....唔駛我郁手..你自己切呀....
仲有呀....我話知你遊戲唔遊戲呀...輸左你就同我切la..咁多爹....死豆釘..你老幾呀.....老hi
好喇
呢個post吾係比你地嘈架
2個都大架喇
吾好好似成個細佬甘你到嘈喇
好冇?
之前ge事都由佢啦
各位大佬...唔好再嘈la...當比下面小弟...
大家都係打下機...開心下姐...

冇謂為左打機而嘈傷和氣la..
嗯,我都吾想嘈喇
不過大家以後吾好甘多口喇=.=''
仲有◤天空夏藍◢~你其實以經好串
吾好再搞串個party喇
Originally posted by ~KeItH~ at 2005-12-7 02:00 AM:
嗯,我都吾想嘈喇
不過大家以後吾好甘多口喇=.=''
仲有◤天空夏藍◢~你其實以經好串
吾好再搞串個party喇

OK...我本住..人不犯我..我不犯人....

好似打機甘
你吾夾我我吾夾你甘lor