BYsan

成為會員
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: PPY~@

请问我可吾可以入KING TAME?

你敢睇少我~~~哈哈~~~一個用專用街4玩秋名ge人..叻極都係二流車手....哈哈~~~17lv 03...唔係好快ge~~不過我無記錯..king team ge...目一郎..都係得04...我個fd..仲快過車隊ge人呀~~仲有..17lv都羸到21lv...仲要羸5秒幾呀....咁過21lv..係唔係應該死左佢呢...仲有呀...你又有幾勁呀..係度扮哂勁咁..節省少少la~~~

-------------------------------------------------------------

哈哈,你知吾知TRfans係點架?
小朋友,架車高lv玩戈個人一定勁架!?
架車快d呀!?
用e4玩秋明有咩問題!?
我諗係用86打都冇佢甘快wor
甘你又有幾勁呀!?
我冇玩好內了......10都唔知有冇
Originally posted by ◤天空夏藍◢~ at 2005-11-29 09:19 PM:

你敢睇少我~~~哈哈~~~一個用專用街4玩秋名ge人..叻極都係二流車手....哈哈~~~17lv 03...唔係好快ge~~不過我無記錯..king team ge...目一郎..都係得04...我個fd..仲快過車隊ge人呀~~仲有..17lv都羸到21lv...仲要 ...

人地用街4點都會win到你.....唔信ge...得閒去試試.....
        仲有...ta快唔代表til機 會win到.....
     我都冇睇少你...你甘勁..講下你d時間ar.....
Originally posted by ~KeItH~ at 2005-11-30 05:23 AM:

就算打06
覺得好勁咩?
小朋友,吾好甘串嘴
你估我用86m til e4味贏過咩?
86m可以係吾放油內彎一野ko你
你估下我過左你你有冇得過番我丫拿?
呢個game講技術ge

小朋友...哈哈~~你至係小朋友.....好似我仲大過你呀....細路......好呀..試下丫...睇下邊個羸....但係我驚你連車尾燈都見唔到呀....技術..我唔見得你好過我..咪以為係車隊就好勁~~細路~~~哈哈~~~你86m又點啫....咪又係一定輸比我....就算比你見到我車尾燈..你都無可能過到我~~~
Originally posted by 咸甘桔 at 2005-11-30 08:41 PM:

人地用街4點都會win到你.....唔信ge...得閒去試試.....
        仲有...ta快唔代表til機 會win到.....
     我都冇睇少你...你甘勁..講下你d時間ar.....

哈哈~~你話遊戲世界個個人都可以秋名羸我200米呀..哈哈~~無可能....因為..至少你已經唔可以.....哈哈~~~因為以你ge實力係無可能拋我200米呀..你省d la
Originally posted by ~KeItH~ at 2005-11-30 05:27 AM:
你敢睇少我~~~哈哈~~~一個用專用街4玩秋名ge人..叻極都係二流車手....哈哈~~~17lv 03...唔係好快ge~~不過我無記錯..king team ge...目一郎..都係得04...我個fd..仲快過車隊ge人呀~~仲有..17lv都羸到21lv...仲要羸 ...

TRFANs就梗係勁la~~~不過惟一可惜ge..你唔係trfans....nn[ Last edited by ◤天空夏藍◢~ on 2005-12-2 at 06:33 PM ]
仲有呀...你兩個同我收聲呀....
我係認為佢慢呀....你地2個有權唔同意我講法呀....不過你無權話我錯呀....你憑咩話我錯呀....我係要話佢慢呀...一個21lv連17lv都羸唔到..仲要慢5秒幾....我係都要話佢慢呀..你咬我食呀..仲有呀..keith....你以為我係JJJ~@呀....佢要入你隊所以先唔同你嘈咋..我又唔駛入你隊...你要嘈ge~~可以嫁...我一定同你嘈過ge~~~
Originally posted by ◤天空夏藍◢~ at 2005-12-2 06:28 PM:

哈哈~~你話遊戲世界個個人都可以秋名羸我200米呀..哈哈~~無可能....因為..至少你已經唔可以.....哈哈~~~因為以你ge實力係無可能拋我200米呀..你省d la

唔信ge搵日約出黎試試.....
Originally posted by ◤天空夏藍◢~ at 2005-12-2 06:38 PM:
我係認為佢慢呀....你地2個有權唔同意我講法呀....不過你無權話我錯呀....你憑咩話我錯呀....我係要話佢慢呀...一個21lv連17lv都羸唔到..仲要慢5秒幾....我係都要話佢慢呀..你咬我 ...

你都傻ge...你憑咩叫我地收聲////
    你睇下個top名...人地係問可唔可以入king team...
        係king team ge人都可以出聲....收聲ge應該係哥d唔係king team ge人..
Originally posted by 咸甘桔 at 2005-12-2 07:44 PM:

你都傻ge...你憑咩叫我地收聲////
    你睇下個top名...人地係問可唔可以入king team...
        係king team ge人都可以出聲....收聲ge應該係哥d唔係king team ge人..

痴線...我係話佢慢之麻...佢入king team唔關我事呀..我淨係話佢慢之麻...你睇乜野嫁....傻仔.....nn[ Last edited by ◤天空夏藍◢~ on 2005-12-2 at 09:10 PM ]
Originally posted by 咸甘桔 at 2005-12-2 07:40 PM:

唔信ge搵日約出黎試試.....

無所謂丫....你拋唔到我200米...我要你切你條野呀....點丫...nn[ Last edited by ◤天空夏藍◢~ on 2005-12-2 at 09:10 PM ]
Originally posted by ◤天空夏藍◢~ at 2005-12-2 18:26:

小朋友...哈哈~~你至係小朋友.....好似我仲大過你呀....細路......好呀..試下丫...睇下邊個羸....但係我驚你連車尾燈都見唔到呀....技術..我唔見得你好過我..咪以為係車隊就好勁~~細路~~~哈哈~~~你86m又點 ...

好呀!
你甘講
打妙左lor
我打53,你呢?
你呀,吾好嘈呀!
我post呢個post去racegace戈邊你比人笑死ja~
Originally posted by ◤天空夏藍◢~ at 2005-12-2 18:29:

TRFANs就梗係勁la~~~不過惟一可惜ge..你唔係trfans....

[ Last edited by ◤天空夏藍◢~ on 2005-12-2 at 06:33 PM ]

til,我夠知lor
我個point都吾係呢到,傻仔牙
我叫你得閒同TRfnas d人玩下,你就知你好幾屎
仲有,係Team Racing Fans呀
吾係TRFANs呀...
Originally posted by ◤天空夏藍◢~ at 2005-12-2 18:38:

比個理由出黎lor
呢個post好似吾多關你事個wor
Originally posted by ◤天空夏藍◢~ at 2005-12-2 20:11:

痴線...我係話佢慢之麻...佢入king team唔關我事呀..我淨係話佢慢之麻...你睇乜野嫁....傻仔.....

[ Last edited by ◤天空夏藍◢~ on 2005-12-2 at 09:10 PM ]

係wor
個post係問佢比吾比KING TEAM ge人比佢入wor
又關你事呀?下!?